среда, 6 февраля 2013 г.

худі дівчата фото

Усе починаться з банального бажання гарно виглядати, яке поступово переходить у нав язлив думки: представницю чарвно стат не обходить нчого, крм власно ваги. Так, одна пацнтка не вживала нчого, крм моркви. Вона постйно тримала в руках морквинку, яку перодично гризла. Коли ж батьки намагалися нагодувати доньку чимось ншим, вона влаштовувала стерики. Мама з татом не вдразу дзналися про хворобу. Тльки через 2 роки вони зрозумли, що дитина не росте - у 16 рокв юнка виглядала на 12. Спочатку вона загортала та ховала жу, потм просила купити пса як виявилося, не тльки з любов до тварин.

За словами вдомого психотерапевта, психатра, доцента кафедри психатр, психолог та сексолог ЛМНУ м. Данила Галицького Богдана Кулика, нервова анорекся це психчний розлад, до якого найчастше схильн двчата пдлткового вку. ·х першочергова мета схуднути, позбутися зайвих округлостей. Якщо людина дотримуться визначено дти, щоб покращити свй фзичний стан у цьому нема нчого поганого. Коли ж, досягнувши визначено мети, жнка продовжу худнути та свдомо вдмовляться вд ж це «перш дзвночки» психчного захворювання. Вдбуваться фзичне виснаження аж до кахекс (вражаюча худоба, холонуть руки та ноги), можлив смертн випадки.

Солом «пдкинула» дею схуднення  рдна ттка: завжди пдтягнута, доглянута жнка все життя сидла на дт та рахувала кльксть калорй, вказаних на упаковках продуктв. Пд час одного з взитв вона уважно подивилася на племнницю та сказала: «Тоб, Соломйко, не завадило б трохи схуднути!». Через тиждень двчина прийшла до школи в нових джинсах,  подруга з смхом зауважила, що таке вбрання не для  фгури. З тих пр десятикласниця сла на сувору дту: спочатку вдмовлялася вд хлба, цукру та солодощв, потм  рацон становили лише овоч та вода. Згодом батьки засумнвалися, чи донька взагал щось сть. Спокуслива фгурка перетворилася на обтягнен шкрою кстки, зпсувалися зуби, вд волосся залишився куций хвостик, але Соломя не припиняла боротися з «зайвою вагою», доки не опинилася на лкарняному лжку.

Двчата, як лкуються вд анорекс, бльше нагадують привидв, анж живих людей: худе прозоре тло, повльн рухи. ·дять з маленьких лялькових тарлочок: кожен шматок для них справжн випробування.

Незважаючи на те, що на подум заборонили випускати надто худих моделей, проблема анорекс не зникла: вд серйозного психчного захворювання потерпають як зрки, так  «прост смертн». Страшна недуга забрала життя 23-рчно мешканки Чугува ¶рини ґрьомно. При зрост 164 см двчина важила 32 кг. Хоча за рк до смерт  вага становила 99 кг.

Проблему анорекс загострила смерть двчини, яка свою вагу зменшила з 99 до 32 клограмв

Голодомор за власним бажанням

Голодомор за власним бажанням : Вбивча дта » Високий Замок

Комментариев нет:

Отправить комментарий